Butiken

Myggnät

Ibland känns det som att det inte finns någon lösning på ens myggproblem men myggnät är det ultimata skyddet. Myggor kan i princip inte fysiskt ta sig igenom ett finmaskigt nät, det tar stopp helt enkelt. På Myggfri finns det en hel del olika myggnät att välja mellan efter just dina behov.

Nät för barnvagn, spjälsäng mm

Miljöbild myggjacka

Det viktigaste vi har är våra barn och såklart vill vi skydda dem mot mygg. På vår webshop finns det att köpa myggnät för tvillingvagn och enkelvagn i både svart och vitt. Vi har även nät för spjälsäng/resesäng. Om du inte själv orkar med myggbett så finns det även produkter för dig som vuxen. En relativt ny produkt som vi tog in förra året är våra myggjackor. Det finmaskiga nätet på dessa jackor skyddar även mot knott!

Andra myggnät

I vårt sortiment hittar du en del andra myggnät också. Det finns resemyggnät, nät som är skapade för att skydda när du sover och såklart även knott- och mygghattar. Våra nät för dörr och fönster är lätta att montera med hjälp av monteringsband. Alla dessa hittar du här: https://www.myggfri.nu/category/myggnat