Insektsnät

myggnat

Insektsnät till dörr och fönster

Att kunna öppna fönster och dörrar under myggsäsongen är näst intill en omöjlighet utan att mängder av mygg, knott och andra insekter kommer in. Ett enkelt och effektivt sätt att undvika detta är att ha ett insektsnät som skyddar dörrar och fönster. Insektsnätets funktion är att skydda mot insekter men samtidigt släppa igenom luft och ljus. Perfekt för att kunna ha fönstret öppet under sommarnätterna och slippa drabbas av myggbett, insektsburna sjukdomar eller andra irriterande insekter.

Mygg- och flugnät Silverline är enkelt att fästa på fönster och dörrar. Insektsnätet är gjort med mikromembran och stänger även ut pollen, damm- och sotpartiklar. Klipp och anpassa till din dörr eller ditt fönster och montera det på det självhäftande kardborrebandet som medföljer.

Insektsnät och camping

När du campar i mygg- och knottäta områden kan man inte ha för mycket skydd för att kunna sova tryggt utan de sjukdomsbärande krypen. Om du vill röra dig fritt under utflykten kan en mygg- och knotthatt vara på sin plats.

SeaToSummit Mosquito Net är ett smidigt medtagbart pyramidformat insektsnät att ha i tältet eller hängande över sängen. Finns både för enkel- och dubbelsäng. De finns också i två olika material, standard materialet och deras nano-cell väger mindre men ger samma effektiva skydd.

Popular net products

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.