Butiken

Mosquito Magnet

Ett av de varumärken som Myggfri är återförsäljare för är Mosquito Magnet. När det är mitt i sommaren och du vill kunna njuta av en kväll utan att bli sönderbiten av mygg och knott – då ska väl du kunna ha möjligheten att göra det! Mosquito Magnets gasolfångare gör detta möjligt genom att de minskar myggbeståndet. Det finns många tester som gjorts på dessa maskiner som visar att de kan göra det de är till för – dvs döda mygg.

Olika modeller

Naturbild myggfångare

Innan hade Mosquito Magnet 3 olika modeller, en större, en mindre och en mellan. Numera finns det bara två modeller, den större och den mindre. Den stora maskinen heter Executive och den mindre Pioneer. Vill du läsa mer om dessa maskiner kan du läsa på vårt tidigare inlägg om myggdödare och om de andra varumärken som vi på Myggfri säljer. Om inte det var tillräckligt kan du kolla mer på http://www.myggfri.nu eller https://mosquito-magnet.se/.

Varför Mosquito Magnet?

Mosquito Magnet skulle jag påstå är det mest välkända varumärket när det kommer till just myggfångare. Detta skapar såklart en säkerhet hos vissa. Det finns en lätt guide att använda för att felsöka och det finns verkstäder i Sverige som kan laga maskiner som gått sönder. Det är lättillgängligt och smidigt! Dessa maskiner går snabbt att köpa med bara ett klick hos Myggfri.

Man vill kunna njuta av en sommar utan knott och mygg. Då kan det vara värt att betala lite extra. Det finns dem som påstår att det är en investering till sin bostad eftersom en myggmaskin kan göra det möjligt att sitta ute på kvällarna utan myggbesvär.