Predator Dynamic

predator-dynamic
 • Täckningsyta 5000m2
 • Utvecklad i Sverige
 • Fångar i 360 graders vinkel
 • Fångar alla blodsugande typer av mygg & knott
 • Justerbar höjd för optimerad fångst
 • Lätt att hantera
 • Sladdlös
 • Automatisk avstängningsskydd
 • Anpassningsbara dofter
 • Klisterpapper
 • Stor fångstbehållare
 • Attraherar med värme
 • Vattenbehållare för egna lockmedel och fukt

Myggjagare med flexibelt locksätt

Predator Dynamic är en myggjagare som utvecklats av ett svenskt team. Vi säljer denna myggdödare som tre olika varianter men i själva verket är det samma myggmaskin men med olika dofter. Den svarta doften är en "standard doft" som bara innehåller oktanol och den är bra om man mestadels lider av mygg. Har man mycket knott och svidknott så väljer man den gröna doften som innehåller både oktanol och mjölksyra. Den röda doften innehåller mer mjölksyra och mindre oktanol och den kan användas om man har väldigt "aggressiva" myggor t.ex översvämningsmygg eller tropiska myggarter som till exempel Tigermyggan (Aedes albopictus). Har man svårt att bestämma sig för vilken doft man ska ta så brukar vi rekommendera att man köper maskinen med en specifik doft, t.ex svart oktanol. Sen köper man en sommarförbrukning med en annan doft, t.ex. 4 st gröna dofter. På så sätt har du två olika som du kan testa och göra en egen utvärdering av vilken som passar bäst just där du bor. Skulle det visa sig att det då är den svarta doften som är bäst, ja då hör du av dig till oss så byter vi ut de gröna du har kvar mot svarta. Vi är måna om att ha nöjda kunder och att du har den bästa doften mot just dina mygg och knott.

Myggfångare med klisterpapper

För optimal fångst med Predator Dynamic myggfångare, sätter man ett klisterpapper runt om själva motorn. Klisterpapperet har två funktioner, dels att locka insekter genom sitt vit-svarta randiga mönster men också att fånga insekten. De vita och svarta ränderna är attraktivt för insekterna. På klisterpapperet har vi sett att man kan få andra sorters insekter såsom flugor och även bromsar men det är bara mygg och knott som fångas i behållaren. Flugor och bromsar är för tunga så de dras inte in i fläkten, men kommer de till klisterpapperet - ja då är de fast!

Myggjävlar på olika höjd

Till mygg- och knottmaskinen så följer det med tre olika höjder på stativet. Här får du också prova dig fram. Som huvudprincip kan man ha: kort stativ - mygg och högt stativ - knott. Visst är det så att knotten är mest besvärliga uppe i huvudet, runt ögonen och hårbotten? Myggjävlar, de kan vara lite mer komplicerade. Beroende på hur bra de flyger kan de vara på olika höjd, men regeln är att desto sämre flygare, ju lägre flyger de.

Fångstkapacitet

Predator Dynamic´s fångstkorg är stor. I botten häller du i vatten med en droppe diskmedel som tar bort ytspänningen. Då kommer mygg och knott att drunkna och du får då en "sörja" att tömma ur. Tänk på att inte ha en citrus diskmedel eftersom myggor inte gillar citrus. Ett vanligt neutralt medel ska det vara. I behållaren så kan man även lägga i något sött, lite socker eller saft. Vi vet kunder som haft honung och tycker det är bra. Här kan du alltså också pröva dig fram vad dina mygg och knott blir attraherade utav.

Gasol fångare

När det gäller gasol så rekommenderar vi en PK10, det är samma gasol, propangas, som man har till en gasolgrill. Gasol köpes separat på bensinstationer eller större butiker.

Läs M3s recension av Predator Dynamic - 2022

Köp Predator Dynamic och förbrukning

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.