Kontakta oss

Vi erbjuder dig kontakt via telefon och mail.

Adress: 3wShop AB
Göteborgsvägen 89
431 30 Mölndal
Öppetider: 07:30-18:00
Telefon: 031 7881630
E-post: kundservice@myggfri.nu
Organisationsnr: 556782-6408
Momsnr: SE556782640801
Bankgiro: 415-6402
Swish: 123 304 86 26
Företaget innehar F-skattsedel.

Om Mosquito-traps & Myggfri

Mosquito-traps & Myggfri är Europas ledande specialist butik inom mygg- och knottförebyggande produkter. Hos oss hittar du information och rätt verktyg för att slippa mygg, knott och svidknott. Vi försöker erbjuda marknadens bästa produkter och service för att slippa dessa insekter.

Vi söker miljövänliga produkter som måste ha en bevisad effekt, om du saknar någon myggrelaterad produkt vill vi gärna att du hör av dig till oss. Alla artiklar i vårt sortiment har testats under flera år och samtliga kemiska medel är testade och godkända enligt svensk och europeisk (EU) standard/lagstiftning. Våra produkter fungerar olika beroende på behov men alla har en gemensam nämnare – att skapa en myggfri miljö runt om dig, din tomt eller inne i ditt hem.

Vi har två olika butiker med samma innehåll och priser, myggfri.nu och www.mosquito-traps.eu. På www.mosquito-traps.eu kan man välja olika språk och valutor, myggfri.nu är endast på svenska och med svenska kronor.

Specialister på myggfångst

Att hitta den optimala platsen för din myggfångare är lite som att fiska. Det gäller att ha en smula tålamod, att testa t ex att flytta på myggfångaren någon eller några gånger för att hitta den plats som amerikanerna kallar "the sweet spot" eller på ren svenska: den optimala placeringen.

Gör du som det står i manualen, följer anvisningarna Rätt placering myggfångare på vår sajt så kommer du förmodligen hitta den här platsen med en gång.

Om du efter någon vecka eller två känner att du testat de flesta knepen utan att du upplever att du hittat den hundraprocentiga positionen för din myggfångare kan du få hjälp av våra erfarna myggfångar-experter. De kan guida dig per telefon och se att du har tänkt rätt. Idag kan vi dessutom använda en satellitbild över det område eller den tomt som du håller på att bekämpa och med hjälp av den bilden och med lite hjälp från dig kan våra experter sedan hjälpa dig för att du ska kunna hitta den ultimata platsen.

Under högsäsong april-aug har vi utökad telefonsupport för att kunna hjälpa med råd och vår erfarenhet.
När vi inte hinner ta ditt samtal kopplas du till en extern växel där du anger ditt telefon nummer så ringer vi upp dig så fort vi kan.
Observera: kundservice endast på engelska eller svenska.

Vill du bli partner eller återförsäljare av våra produkter?

Som Europas största och enda renodlade nätbutik mot mygg- och knott kan vi erbjuda marknadens starkaste varumärken och det bredaste sortimentet till marknadens lägsta priser! Kontakta oss för mer information eller för att få den senaste prislistan med de produkter som intresserar just dig.  Ring 031-788 16 30 eller skicka mail till kundservice@myggfri.nu

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.