Villa & Sommarstuga

villa-sommarstuga

Utrotande myggfångare för att minska antalet mygg, knott och svidknott vid din villa eller sommarstuga

Det bästa sättet att minska risken att få myggstick eller knottbett är att helt enkelt minska antalet myggor, knott och svidknott. En utrotande myggmaskin minskar antalet blodsugande insekter genom att simulera en människa genom olika dofter, fukt, ljus, värme och utandning. 

Alla stickmyggor har samma sätt att föröka sig på. När mygghonan skall lägga sina ägg behövs det blod och då söker hon sig till ett däggdjur. En utrotande myggmaskin simulerar en människa och då fångas mygghonan istället i myggfällan. På så sätt minskas beståndet eftersom det inte föds nya mygg, knott eller svidknott.

Minska beståndet med gasol- eller elektrisk fångare

När antalet mygg inte är så stort kan en elektrisk fångare vara tillräckligt bra. Vi rekommenderar då AMT200 som är resultatet av svenska utprovningar och ett myggskydd som är ett billigt alternativ för att minska myggbeståndet. AMT200 lockar till sig myggen med hjälp av el, LED lampa med UV-ljus samt ett attraherande doftämne som innehåller oktanol och mjölksyra. Du kan förstärka din elektriska maskin med koldioxid (CO2) genom att addera ett Boosterkit till din AMT200.

Är problemen mer omfattande eller där även tropiska myggarter (så som översvämningsmygg) eller svidknott tillkommer, rekommenderar vi på Myggfri alltid en utrotande gasolmaskin. Dessa maskiner har en större effekt och fångar mer effektivt. 

Har du myggproblem under hela dygnet, även dagtid, rekommenderar vi en utrotande gasolmaskin eller en AMT200 med Boosterkit. Maskiner som enbart lockar med ljus och doft fungerar sämre vid dagsljus eftersom solljuset tar bort lockeffekten för dessa maskiner. 


Produkter för villa & sommarstuga

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.