Villa & Sommarstuga

villa-sommarstuga

Utrotande myggfångare för att minska antalet mygg, knott och svidknott vid din villa eller sommarstuga

Det bästa sättet att minska risken att få myggstick eller knottbett är att helt enkelt minska antalet myggor, knott och svidknott. En utrotande myggmaskin minskar antalet blodsugande insekter genom att simulera en människa genom olika dofter, fukt, ljus, värme och utandning. Alla stickmyggor har samma sätt att föröka sig, när mygghonan skall lägga sina ägg behövs det blod. Honan söker sig till ett däggdjur för att suga blod men istället fångas den i myggfällan och kan då inte lägga sina ägg. På så sätt minskas beståndet eftersom det inte föds nya mygg, knott eller svidknott.

Minska beståndet med gasol- eller elektrisk fångare

När antalet mygg inte är så stort kan en elektrisk fångare vara tillräckligt bra. Vi rekommenderar då AMT100 som är resultatet av svenska utprovningar och ett myggskydd som är ett billigt alternativ för att minska myggbeståndet. AMT100 lockar till sig myggen med hjälp av en& UV-lampa och ett attraherande doftämne som innehåller oktanol och mjölksyra.

Om du har myggproblem hela dygnet, även dagtid rekommenderar vi en utrotande gasolmaskin eller en förstärkt elektrisk maskin med CO2, AMT100 med Boosterkit. Maskiner som bara lockar med ljus och doft fungerar sämre vid dagsljus då solljuset tar bort lockeffekten för dessa maskiner.

Är problemen mer omfattande eller där även tropiska myggarter (så som översvämningsmygg) eller svidknott tillkommer, rekommenderar vi på Myggfri alltid en utrotande gasol maskin. Dessa maskiner har en större effekt och fångar mer effektivt.

Produkter för villa & sommarstuga

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.