Kommun & Offentlig sektor

kommun-offentlig-sektor

Skydda dina barn och besökare från myggen

Förskola och skola

Undra om någonting slår känslan av att röra sig fritt och leka med sina kompisar utomhus? Frisk luft och rörelsefrihet i naturen är en viktig del av livet för barn som går på förskola eller i skola. Mygg och knott är ett växande problem i Sverige idag och konsekvensen av detta blir att det i vissa fall blir outhärdligt för barn och ungdomar att vistas utomhus när oerhört mycket myggiga förhållanden råder. Vissa är även känsliga mot mygg och knott vilket gör det besvärligt att vara ute under sommarperioden helt och hållet. Att sätta ut myggfällor hjälper då att dra ner beståndet runt om skolan eller gården där barnen vistas.

Numera finns det genial lösning för det här problemet som verkligen fungerar. Tricket är att rigga området kring förskolan eller skolan med en eller flera knott- eller myggfällor. I praktiken finns det egentligen ingen begränsning för hur stort område du kan utrota, det handlar bara om att planera lite och titta på de förutsättningar som råder där förskolan eller skolan ligger.

Parkområden, dansbanor och folkets park

Finns det något som slår en myggfri midsommar i folkets park? Kanske det! Men, ett aktuellt faktum är att många småorter runt om i Sverige lider av det växande problemet med extrema mygg- och knottbestånd. I allt större utsträckning riskerar detta att hämma allt från uteliv till turistnäring.

Genom att ställa ut effektivt verkande myggfällor lyckas man utrota mygg och knott på och runt om förskola, skola, folkparker och liknande offentliga miljöer.

Myggprodukter för kommun, offentliga miljöer och offentlig sektor

För att framstå som ett äkta byte simulerar maskinerna även människans hudtemperatur. När myggen kommit fram till de uppvärmda myggfällor som finns ute söker de efter en lämplig plats att landa på. Därefter, beroende på vilken apparat som myggen kommit till sugs de antingen upp och dör av uttorkning eller så fastnar de på ett klisterpapper utanpå myggfångaren Predator Dynamic eller SkeeterVac 35 med Rapid Action Sticky Paper.

Många gånger insisterar myggorna för att ta sig in i lokalerna via fönster eller dörrar. Detta kan man i råda bot på med hjälp av våra dörr- och fönsternät. Därefter är det ännu mer effektivt att fånga dem med hjälp av inomhusmyggfällor som fångar och torkar ut myggorna, knotten och andra sorters flygfän.

Produkter för kommun och offentlig sektor

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.