Inomhus & Inglasad altan

inomhus-inglasad-altan

Våra inomhusmyggfångare

Inomhusmaskiner är bra så du kan sova gott med fönstret öppet. Våra inomhusmaskiner är mycket effektiva, det enda du behöver göra är att koppla in maskinen i eluttag och sedan börjar den att jobba för dig. Ett svagt fläktljud hörs på de maskiner som har fläkt. Exempel på myggfångare för inomhusbruk är Moel AIT Myggfälla (368-G). Fördelen med AIT:n är att den fångar stora mängder av flygfän (inte bara mygg och knott). Den lockar till sig insekterna med UV-ljus och när de kommer för nära så sugs de in i fläkten och dör därefter av uttorkning. 

Vi har även elektriska maskiner (insekterna elektrifieras) Moel APT White Light och Moel AZP Myggzapper. Moel APT White Light är gjord för att ha i sovrummet eller i husvagnen. AZP Myggzapper passar utmärkt i köksmiljöer som tenderar att dra till sig stora mängder insekter. Den passar även att ha vid altandörren på utsidan så att den hindrar myggen från att flyga in i huset. Moel APT White Light och Moel AZP Myggzapper attraherar insekterna med UV-ljus och värme, när myggorna kommer in i maskiner så "steks" dom.

Våra myggnät

Vid extrema förhållanden eller vid överkänslighet mot bett kan vi även rekommendera att komplettera med myggnät. Vill du ha ett myggnät för en enkel- eller dubbelsäng som skyddar dig från att attackeras av myggor och knott? Vill du ha ett myggnät för barnvagn eller tvillingvagn? Titta på våra Myggnät för hela utbudet när det gäller insektsförebyggande produkter.

Produkter för inomhus & inglasad altan

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.