Butiken

Thermacell: olika modeller

Det finns myggapparater som stöter ifrån mygg och gör det möjligt för oss människor att njuta av en grillkväll utan att bli sönderbitna av mygg. Thermacell har apparater som gör att man sitter i en ”skyddad bubbla” där myggorna inte kan tränga sig igenom.

Thermacell mini halo finns i flera olika färger. Det är en perfekt modell för att ha på bordet. Viktigt att nämna är att alla Thermaceller fungerar på samma sätt, men har olika modeller med olika utseenden som gör den mer anpassningsbar för vissa situationer. De skapar en myggfri zon på ungefär 20 kvadratmeter. De är luktfria, ljudlösa, lättanvända och effektiva.

Thermacell Mini Halo i grön färg. Myggaparat som stöter bort mygg.

Thermacell – bärbara varianter

Thermacell MR300 är en bärbar variant. Den kan du självklart också ha på bordet utomhus, men den är även smidig att ha i naturen. Till dessa finns det hölster att köpa till som gör det möjligt att sätta fast Thermacellen ett bälte. Det finns även fickor på hölstret där du kan lägga i refill för apparaten. Om du vill slippa att köpa till hölster så finns Thermacell MR450 som har en inbyggd klämma som går att sätta på ditt bälte. Det är den mest avancerande varianten eftersom den har en zonindikator som indikerar när myggapparaten är mest gynnsam.

Backpacker & Lanterna

Det finns en Thermacell som är lite mer olik de andra. Den är optimal för när du är ute och campar eftersom du ansluter den till samma gasbehållare som du använder till ditt campingkök. Gasen till apparaten köper du alltså själv. Denna variant heter Thermacell Backpacker och refillen till denna innehåller alltså endast myggmedelmattorna. Den sista varianten är ny för i år och är en uppdaterad variant. Thermacell Lanterna har en lykta i sig och går att hänga upp.

Thermacell Lanterna - ett myggaparat som stöter bort mygg

Vill du ha en större lösning till ditt myggproblem? Läs om våra myggmaskiner som minskar myggbeståndet här: https://www.myggfri.nu/blog/post/stall-ut-din-myggdodare